Over IDNA

IDNA bundelt de krachten van diverse creatieve disciplines en biedt daarmee originele antwoorden op vragen op het gebied van ruimtelijke vormgeving. Door die kruisbestuiving geven we op een intelligente, creatieve en verhelderende manier vorm aan elke opdracht. Met een resultaat dat alle verwachtingen overtreft.

IDNA is een professioneel samenwerkingsverband van creatieven dat opdrachten uitvoert op het gebied van architectuur en ruimtelijke vormgeving. Architecten, stedenbouwkundigen, ingenieurs, vormgevers en kunstenaars vormen gezamenlijk een ontwerpatelier. Door die multidisciplinaire input zijn we in staat om een project van tekentafel tot en met de laatste schroef succesvol te volbrengen. Van ruimtelijk ontwerp tot toegepaste kunst: IDNA heeft of haalt de kennis in huis. IDNA treedt tevens op als praktische schakel tussen onderwijs/opleiding en het bedrijfsleven.

Werkwijze

Ons team bestaat uit een vaste kern en wordt daarnaast per project aangevuld met externe specialisten uit ons omvangrijke en diverse netwerk. We werken met grote betrokkenheid intensief samen. Hierdoor hebben we een antwoord op de meest uiteenlopende vraagstukken op het snijvlak van architectuur, stedenbouw, grafisch ontwerp, kunst en retail design. Of het nu gaat om conceptvorming, nieuwbouw, renovatie, herontwikkeling of restauratie.
We komen niet meteen met pasklare antwoorden, maar nemen eerst de vraagstelling kritisch onder de loep. Onze concepten en oplossingen zijn daardoor altijd volledig, verrassend én effectief. Naast het werk in opdracht initiëren we ook regelmatig eigen projecten.

Download IDNA Whitepaper | PDF

IDNA inspireert!

Bewust

IDNA is zich bewust van de footprint die we op deze wereld achterlaten.
Wat is de voetafdruk dat wat we achterlaten, wat doet deze voetafdruk in het heden en in de toekomst en wat doet deze voor de huidige en toekomstige generaties?

IDNA is zich bewust van de keuzen die zij maakt in een ontwerp. voor het heden en de toekomst. We noemen dit MVO; Maatschappelijk Verantwoord Ontwerp.

Duurzaam, maatschappelijk verantwoord, sociaal, hergebruik, cultuurhistorie.

Samenwerken met IDNA

Landschapsarchitect?
Landschapsarchitect?

Onze werkwijze en organisatiestructuur staat open voor de samenwerking met allerhande (ontwerp)disciplines. Ook buiten ons vertrouwde team, met zelfstandige ondernemers die hun eigen identiteit kunnen behouden. IDNA verzamelt altijd zoveel mogelijk inspiratie, kennis en verrijking, zodat u verzekerd bent van de optimale capaciteit om uw project tot een succes te maken.

Heeft u een projectmogelijkheid waarvoor het u aan capaciteit of ervaring ontbreekt, heeft u koud watervrees, wilt u feedback binnen een lopend project, of denkt u een aanvulling te zijn voor IDNA ruimtelijke ontwerpers?

IDNA inspireert en kan u en uw bedrijf versterken in de uitdagingen die in het verschiet liggen.

Maak jij creatieve/evenwichtige verbindingen tussen stedelijke omgeving en landschappelijke elementen, met oog voor duurzaamheid en ontwikkeling?
Dan ben jij wellicht de landschapsarchitect die wij zoeken!

Neem gerust contact met ons op via info@idna.nl.

Team IDNA

Overzicht leden
Overzicht leden

IDNA On Tour

Najaar 2014
Najaar 2014

IDNA on Tour is een multidisciplinaire dag vol inspiratie georganiseerd door het IDNA team. Twee keer per jaar wordt deze netwerkexcursie gehouden, waar leden, aangeslotenen en externen aan deelnemen.

Klik hier voor een indruk van de laatste edities!